onsdag den 12. februar 2014

Chokolade biscotti

Disse chokolade biscotti er et hit hjemme ved os, både ved børn og voksne. Denne opskrift er inspireret af Amo, Den store julebagebog. Det er meningen at de skal være lidt hårde i det og derfor er de perfekte at dyppe i en god kop kaffe. Fordelen ved at bage biscottier er at man kan tilsætte de nødder, tørret frugt eller chokolade man har lyst til.





Chokolade biscotti

Ingredienser
250 gram hvedemel
250 gram sukker - jeg brugte rørsukker
1 tsk bagepulver
2 æg
150 gram mandler
50 gram grofthakket mørk chokolade

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader, alm ovn eller 160 grader varmluft.
Bland mel, sukker, og bagepulver sammen. Æggene tilsættes og tilsidst mandler og chokolade. Dejen æltes godt sammen. Form 2 stænger. Højden på stængerne skal være 2 cm og bredden 5 cm. Der skal være god afstand imellem stængerne. De bages i ca. 20 min. Stængerne skal nu køle lidt af inden de skæres i snitter, bredden skal ca. være 1 cm. Nu skal kagerne bages igen, med snitflagerne opad ved 150 grader, alm. ovn eller 130 grader varmluft. Bages i 15-20 minutter.

2 kommentarer:

  1. Dine Chokolade biscotti er rigtig gode der er virkelig noget at tygge på. Lækkert når man dybber dem i en god kop kaffe.

    SvarSlet
  2. Dejligt at du kan lide dem - syntes også at de er super gode :)

    SvarSlet