mandag den 24. marts 2014

Rigtig farmor hygge - horn med remoncefyld


Disse horn er super lækre, sprøde og med smækker remoncefyld på smør, sukker og marcipan. Jeg har ikke lavet dem så store og så kan man jo med god samvittighed tage en mere. Horne er selvfølgelig serveret på farmors fad og er da bare en rigtig farmor hygge kage. Jeg fik lyst til at bage disse horn efter at ha læse i en af mine kogebøger af brøderne Price. I deres bog bringer de to opskrifter på horn og jeg lavede begge slags dej men kun den ene portion blev faktisk til horn - hvad den anden dej blev til må i vente og se imorgen.

Horn med inspiration fra brøderne Price (32stk)

Ingredienser

Dej
300 gram margarine
400 gram hvedemel
1 dl mælk
25 gram gær

Fyld
100 gram smør
100 gram sukker
100 gram marcipan

Æg til pensling
Perlesukker og hakket mandler til drys over

Fremgangsmåde
Fyld laves ved at blande smør, sukker og marcipan til den er ens artet og blød. Dejen laves ved at smelte margarine, tilsæt mælk og udrør gær heri - pas på at den ikke er for varm. Mel hældes ved lidt af gangen. Dejen samles til den er smidig og blød. Dejen deles i 4 og hver del rundes ud i en cirkel. Dejcirklen skæres ud i 8 stykker og 1 tsk fyld kommes på yderkanten af dejstykket. Dejen rulles om fyldet fra den bredeste ene til spidsen. Pensel med sammenpisket æg og drys med perlesukker og hakket mandler. Bages i en forvarmet ovn 200 grader (varmluft) i ca 15 minutter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar