Ingredienser
350 gram hvedemel
150 gram fuldkornshvedemel
3 1/2 dl yoghurt
3 1/2 dl yoghurt
50 gram gær
1 spsk sukker
1 tsk salt
250 gram revet ost
150 gran bacon i tern.
Pensling sammenpisket æg
Fremgangsmåde
Rør gær ud i yoghurten. Tilsæt resten af ingredienserne. Ælt dejen sammen, den er ret fast. Hæv under klæde i 30 minutter. Rul dejen i 1 1/2-2 cm tykkelse og udstik blomsterne med en udstikker (kan anvende glas eller lign). Blomsterne skal efterhæve i 30 minutter. Pensles med sammenpisket æg. Bages ved 200 grader, varmluft ( 220 grader, alm. ovn) i 15 minutter.
Baconpizzasnegle
Ingredienser
1 kg pizzamel
150 gram fuldkornshvedemel
7 dl lunken vand
75 gram gær (1 1/2 pak)
3 spsk olie
3 spsk olie
3 tsk salt
Fyld
2 pakker bacon i tern
1 1/2 pose revet ost
Lidt ketchup
Majs
Frisk basilikum
Fremgangsmåde
Rør gær ud i vandet, kom olie, salt og mel i. Ælt til dejen er blød og smidig. Hæv under viskestykke i 30 minutter. Slå dejen ned igen. Hæv igen i 30 minutter. Del dejen i 2 og rul dejen ud. Kom fyldet på dejen og rul dejen til en roulade. Skær pizzasneglene ud og kom dem på bagepladen. Bages ved 200 grader, varmluft (220 grader, alm. ovn) i 10-15 minutter.
Giga pølsehorn (16 stk samt lidt boller)
Ingredienser
250 gram fuldkornshvedemel
100 gram havregryn
750 gram hvedemel
6 dl yoghurt
50 gram gær
2 æg
150 gram flydende margarine
1 spsk salt
1 spsk sukker
8 lange pølser (deles til 16 halve)
Lidt ketchup
Pensles med sammenpisket æg
Fremgangsmåde
Rør gær ud i yoghurten. Tilsæt salt, sukker, æg, flydende margarine og rør godt. Tilsæt nu fuldkornshvedemel, havregryn og hvedemel. Ælt godt. Hæv dejen under viskestykke i 30 minutter. Dej dejen i 3 kugler. Den ene kugler laves til boller. De 2 andre rulles ud i en cirkel og deles i 8 stykker hver (16 ialt) kom lidt ketchup på hvert stykke og rul en halv pølse ind i den. Pølsehornene
efterhæver 20 minutter og pensles med sammenpisket æg. Bages ved 200 grader, varmluft ovn ( 220 grader, alm. ovn) bages i 10-15 minutter.
Dejen kan sagens bruges til 32 stk pølsehorn (32 halve pølser) hvis man ikke ønsker så meget brød omkring sin pølse.
Ingredienser
250 gram fuldkornshvedemel
100 gram havregryn
750 gram hvedemel
6 dl yoghurt
50 gram gær
2 æg
150 gram flydende margarine
1 spsk salt
1 spsk sukker
8 lange pølser (deles til 16 halve)
Lidt ketchup
Pensles med sammenpisket æg
Fremgangsmåde
Rør gær ud i yoghurten. Tilsæt salt, sukker, æg, flydende margarine og rør godt. Tilsæt nu fuldkornshvedemel, havregryn og hvedemel. Ælt godt. Hæv dejen under viskestykke i 30 minutter. Dej dejen i 3 kugler. Den ene kugler laves til boller. De 2 andre rulles ud i en cirkel og deles i 8 stykker hver (16 ialt) kom lidt ketchup på hvert stykke og rul en halv pølse ind i den. Pølsehornene
efterhæver 20 minutter og pensles med sammenpisket æg. Bages ved 200 grader, varmluft ovn ( 220 grader, alm. ovn) bages i 10-15 minutter.
Dejen kan sagens bruges til 32 stk pølsehorn (32 halve pølser) hvis man ikke ønsker så meget brød omkring sin pølse.
Så skulle der være lidt af hvert at vælge imellem til madpakkerne, god fornøjelse :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar