lørdag den 2. august 2014

Nem snickerskage


For ikke så længe siden lavede jeg den super nemme twixkage og så tænkte jeg at hvis der kom peanuts i 1,2,3 og så er der snickerskage, ikke de store ændringer men bestemt ikke ringer. Ungerne elsker begge varianter og det er da i den grad en kage, hvor man sagens kan lade dem lave den selv.

Snickerskage (lille bradepande)

Ingredienser
200 gram godt knuste Mariekiks
50 gram saltet peanuts
100 gram smeltet smør
1 dåse kondenseret mælk
200 gram mælkechokolade

Fremgangsmåde
Bland de knuste kiks, peanuts og den smeltet smør sammen. Kom kiksemassen i en bagepapirs beklædt form og mas det godt sammen i formen. Kom den kondenseret mælk henover bunden i et jævnt lag. Bag kagen ved 165 grader, alm. ovn i 30 minutter. Hak mælkechokoladen og kom det på den lune kage, fordel den smeltet chokolade i et jævnt lag. Kom kagen på køl og når den er gennem kold, skæres den i passende stykker.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar