søndag den 11. maj 2014

Fyldet til smørrebrødslagkagen :)


Efter forespørgelse på fyldet til smørrebrødslagkagen kommer den da lige med. 
Fyldet er altså bare lavet lidt på slum 😉 har lavet to portioner med fint snittet radiser, agurk, salat og så majs. I den ene portion har jeg kommet 4 dåser drænet tun, 3-4 spsk salat mayonnaise, 1 stort bæger hytteost, salt, peber og citronsaft. Den anden portion kom jeg 8 hårdkogte/ finthakket æg, 3-4 spsk salatmayonaise, 1 stort bæger hytteost, salt og peber. Blandede så resten af glasset med salatmayonaise med 3-4 spsk cremefraice og smurte "kagen" på med. Så bare rejer, røgetlaks, dild, citron og agurk på som pynt 😀

1 kommentar:

  1. Ser helt vildt lækkert ud👌Især for en vegetar😉 hvad ar bundene lavet af og hvordan?
    Vh Pia

    SvarSlet