lørdag den 1. marts 2014

Kransekagetoppe




Jeg har været ude og købe et nyt lager af amarenakirsebær idag. Jeg elsker disse super aromatiske og søde syltet kirsebær. Amarenakirsebær findes i flere prisklasser og de billige er rigtig gode, så kan alle også være med på en gang forkælelse. Jeg ved godt at jeg tidligere har postet opskriften på kransekagetoppe (med lime og frysetørret blåbær) men gør det lige igen. Disse kransekagetoppe, er en anden variation, som smager helt anderledes.

Kransekagetoppe med amarenakirsebær

Ingredienser
250 gram marcipan
100 gram flormelis
1/2 - 1 past æggehvide
20-25 amarenakirsebær

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 210 grader, alm ovn.
Findel marcipanen og rør den sammen med æggehvide og flormelis til en ensartet masse. Konsistensen kan justeres med mængden af æggehvide, den skal kunne sprøjtes ud, men må heller ikke blive for lind. Kransekage massen puttet op i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjtes på bageplade, der bliver ca. 25 stk alt efter størrelse. Amarenakirsebærene drænet og tørres med køkkenrulle, da siruppen fra dem ellers løber udover kransekagetoppene, der sættes et bær i hver kransekagetop. Bages i 8-10 minutter, men pas på de ikke bliver for mørke i bunden.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar