Jeg elsker når der går farmor hygge i køkkenet. Jeg holder af at bage, sylte, lave saft og mad. Jeg er ikke fanatisk, omkring at alt maden skal være fra bunden af eller af specielle mærker, men elsker at kræse om den ved særlige lejligheder. Bager gerne brød og kager. Det kan være alt fra alm. bradepandekager til større fondant pyntet kager til livets højtider. Jeg elsker også også at være kreativ og prøver gerne nye input og ideer af.
lørdag den 31. maj 2014
Kanelkrans
En lidt anderledes kanelkrans, som vi skal ha til fødselsdagen imorgen. Næste gang tror jeg dog, jeg vil lave lidt mindre men hyppigere snoninger. Den er lavet ved at, når man har rullet sin gærdej med kanel snask, som en roulade, så skæres "rouladen" igennem på langt. De to halve stænger snoes nu omkring hinanden og samles til sidst i en krans. Den efterhæver og bages. Jeg har bare brugt en almindelig bolle dej, opskriften ligger på bloggen under boller. Kan du lide kardemomme, så er dejen jeg anvendte til den klippet kanelkrans rigtig god.
Etiketter:
Kanelkrans
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar