torsdag den 20. marts 2014

Pizzasnegle - dog mest til voksne


I aften var vi afsted til hygge sammen med den mellemstes klasse. Vi skulle alle ha en ret med til sammenskudsgilde og vores indslag blev disse nemme pizzasnegle. Sneglene var måske en kende mere til voksne end til ungerne, da fyldet bestod af tomatpesto, solsikkerkerner, finhakket peberfrugt, spinatblade, lufttørret skinken og mozzarellaost. Selve dejen til pizzasneglene var en dobbelt portion af alm bolledej, hvor 200 gram af hvedemelen dog blev udskiftet med en blanding af havregryn, hvedeklid og grahamsmel. Tiden var lidt knap og derfor blev det til denne lidt grovere bolledej, som er et nogenlunde alternativ til en dej med lidt mere hævetid, smag og struktur.


Smagssammensætningen er super lækker og kan sagens bruges på en alm pizzabund. Jeg er helt vild med farvespillet, smagen og så tager det altså ikke lang tid at lave. Skulle der være nogle i overskud, kan de fryses og kommes i madpakken i frossen tilstand - så er de klar til frokost. Man kan jo komme det på som køleskabet indeholder eller hvad man lige har lyst til, det behøver ikke altid være traditionelt. Dej og fyld rulles nu som en stor roulade og skæres i passende stykker - jeg fik 18 stk ud af min dobbelt portion dej. 



Så er pizzasneglene klar til at blive bagt og de skal ha 15-20 minutter ved 200 grader (varmluft) men pas på de ikke får for meget for så bliver de tørrer og trælse at spise. Vupti og så er der serveret en lækker bid og alternativ pizzasnegl.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar