mandag den 10. marts 2014

Bread pudding - endnu en reste kage...



Skulle du, af uvisse årsager, have rester af kage tilbage, er det altid godt at kunne forny resterne til en ny lækker kage. Så da jeg nu havde rester af barokkagen i fryseren så måtte jeg finde på noget. Barokkagen er smækfuld af tørret frugt og nødder som engelsk frugtkage og så var det jo oplagt at lave en bread pudding.

Ingredienser
Kage rester
Kanelsukker

Kogt creme
Ingredienser
5 dl mælk
4 spsk sukker
2 æg

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader, alm ovn. Smør fadet og fordel kageresterne heri med kanelsukker imellem lagene. Varm mælken op til koge punktet. Pisk æg og sukker sammen. Tilsæt æggene til mælken under konstant omrøring. Varm massen forsigtigt op under omrøring til den tykner. Hæld cremen over kageresterne og lad den trække lidt. Bag kagen i 20-30 minutter. Spises gerne lun.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar