I februar havde vi en del fødselsdage at holde og der bagte jeg en del af det jeg ofte bager. Opskrifterne ligger allerede herind flere gange, så nøjes lige med billeder af gentagelserne.
Kyskager med lakrids og frysetørret hindbær samt mega hindbærsnitte.
Ingredienser
50 gram mandler - grofthakket
50 gram hasselnødder - grofthakket
50 gram pekannødder - grofthakket
50 gram kokosmel
50 gram solsikkekerner
100 gram grove havregryn
50 gram rugflager
50 gram tørret tranebær
1 dåse chokolade kondenseret mælk
Fremgangsmåde
Bland alle de tørre ingredienser sammen og bland tilsidst den kondenseret mælk i, rør til det bliver en ensartet masse. Kom massen i en lille bradepande beklædt med bagepapir. Bages ved 125 grader, alm. ovn i ca. 60 minutter.
Afkøles og skæret i ønskede bidder/bar, de mætter en del, så pas på de ikke bliver for store. Opbevares i en lufttæt beholder.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar