lørdag den 28. marts 2015

Müslibar med chokolade kondenseret mælk


I februar havde vi en del fødselsdage at holde og der bagte jeg en del af det jeg ofte bager. Opskrifterne ligger allerede herind flere gange, så nøjes lige med billeder af gentagelserne.


                                               Brownies med flødeskum og friske blåbær


Kyskager med lakrids og frysetørret hindbær samt mega hindbærsnitte.


Som det nye indslag bagte jeg müslibar med chokolade kondenseret mælk og tørret tranebær.


De blev rigtig gode og kan helt klar anbefaledes. Müslibar kan også laves med alm kondenseret mælk og evt hakket mørk chokolade.


Müslibar

Ingredienser

50 gram mandler - grofthakket
50 gram hasselnødder - grofthakket 
50 gram pekannødder - grofthakket 
50 gram kokosmel
50 gram solsikkekerner
100 gram grove havregryn
50 gram rugflager
50 gram tørret tranebær
1 dåse chokolade kondenseret mælk

Fremgangsmåde

Bland alle de tørre ingredienser sammen og bland tilsidst den kondenseret mælk i, rør til det bliver en ensartet masse. Kom massen i en lille bradepande beklædt med bagepapir. Bages ved 125 grader, alm. ovn i ca. 60 minutter.


Afkøles og skæret i ønskede bidder/bar, de mætter en del, så pas på de ikke bliver for store. Opbevares i en lufttæt beholder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar